Profesionálne upratovanie - Mapeka s.r.o.

Firma Mapeka s.r.o. poskytuje komplexné služby v oblasti upratovania a upratovacieho servisu. Zaoberá sa upratovaním domácností, firiem, kancelárií, administratívnych budov, či rôznych nehnuteľností. V ponuke firmy je pravidelné upratovanie a čistenie bytových a nebytových priestorov, ako aj jednorázové upratovacie služby vhodné napríklad pri sťahovaní, vypratávaní bytov, upratovanie po rekonštrukcii alebo pred sťahovaním do novostavby.
Okrem upratovania firma zabezpečuje údržbu zelene, teda kosenie trávnikov, orezávanie stromov, úpravu živých plotov a inej starostlivosti o zeleň. V zime sa postará o zimnú údržbu, odpratávanie snehu, posyp chodníkov.
Firma pôsobí v Bratislave a širšom okolí, podľa dohody vie zabezpečiť upratovanie v rámci Slovenska. V roku 2007 spoločnosť Mapeka s.r.o. získala certifikát kvality ISO 9001 : 2000 pre činnosť upratovacích služieb, potvrdzujú že systém manažérstva kvality spoločnosti spĺňa požiadavky tejto medzinárodnej normy.
Pokiaľ hľadáte stabilného a overeného partnera pre Vašu firmu, hotel, či kanceláriu, ktorá sa postará o čistotu, kontaktujte spoločnosť Mapeka s.r.o. ktorá Vám profesionálne uprace podľa dohodnutého rozsahu a frekvencie upratovania.